Betöltés...

Súgó

Mennyibe kerül a hirdetés feladása?

- Ingyenes 1 db. hirdetés feladása (normál, nem kiemelt hirdetés).

- Ha Ön Kereskedő, illetve több mint 1 db. hirdetést szeretne feladni itt tájékozódhat >>


Hol találom a hirdetési feltételeket, adatvédelmi feltételeket?

- Részletes hirdetési feltételeinket,adatvédelmi szabályunkat itt találja >>


Elfelejtettem jelszavamat. Mit tegyek?

- Új jelszót itt kérhet: jelszó kérés


Hogyan tudok hirdetést feladni (I)?

- (1) Kattintson a hirdetés feladására (2) válassza ki a megfelelő rovatot (3) értelemszerűen töltse ki a mezőket.


Kell-e, hol lehet regisztrálni hirdetés feladásához?

- Nem kell külön regisztrációs oldalra elnavigálnia, a hirdetés feladásakor regisztrálhat, hogy hirdetését később bármikor módosíthassa, törölhesse.


Nem tudok hirdetést feladni, azt az üzenetet látom „ Kapcsolja be a JavaScriptet…” Mit tegyek? -

Az oldal használatához a böngészőjében engedélyeznie kell a JavaScriptet.

Firefox böngésző esetén: kattintson az Eszközök->Beállítások-> Tartalom fül alatt pipálja ki a „JavaScript engedélyezése”-t, (majd nyomjon egy OK-t).

Internet Explorer böngésző esetén: Eszközök -> Internet beállítások -> Biztonság (fülre kattintson) -> Egyéni szint -> Active scripting „engedélyezve” legyen kipipálva (nyomjon egy OK-t)


Hirdetések böngészése közben azt az üzenetet látom „ Kapcsolja be a JavaScriptet…” Mit tegyek?

Az oldal használatához a böngészőjében engedélyeznie kell a JavaScriptet.

Firefox böngésző esetén: kattintson az Eszközök->Beállítások-> Tartalom fül alatt pipálja ki a „JavaScript engedélyezése”-t, (majd nyomjon egy OK-t).

Internet Explorer böngésző esetén: Eszközök -> Internet beállítások -> Biztonság (fülre kattintson) -> Egyéni szint -> Active scripting „engedélyezve” legyen kipipálva (nyomjon egy OK-t)


Hirdetésemet szeretném törölni, módosítani. Hogyan kell?

- Kattintson a saját fiókomra. Ha bejelentkezett, saját hirdetéseit láthatja lista módban, alatta „módosítás” „törlés” linkeket helyeztünk el, melyre kattintva tudja elérni a funkciókat.


Hogy kell használni a keresőt?

Okosbox:

írd be amit keresel és az okosbox a részletes kereső eredményét fogja ajánlani :-).

 

Szűrő, ha 1) kiválaszt egy rovatot (pl. Használtautó) 2) baloldalt megszűri a hirdetéseket (pl. tulajdonos hirdetése) 3) ha ez még mindig nem elég, az így megszűrt eredményt tovább szűrheti „szókeresésre”.


Mi az, hogy "nem kategorizált hirdetések"? Ilyet más hirdetési portálon még nem láttam!

A weblap baloldalán elhelyezkedő szűrőn keresztül különböző szempontok szerint szűrheti meg a hirdetéseket. Például, ha Ön benzines autót keres, a használtautó rovaton belül kiválaszthatja, hogy csak olyan hirdetéseket listázzunk, melyről a hirdetés feladója megadta, hogy az autó benzines. Ha a hirdetés feladója nem határozta meg a hirdetés jellemzőjét (előző példából kiindulva pl. az autó hogy benzines-e), a hirdetés nincs kategorizálva. Ez a funkció akkor lehet hasznos, ha Ön szeretné az összes - előző példa szerint- "benzines autó" hirdetést megtalálni anélkül, hogy az összes autó hirdetést át kellene néznie. Ha a "benzines" és "nincs kategorizálva" szerint szűri meg a hirdetéseket, akkor azok a hirdetések NEM fognak megjelenni, melyről a hirdetés feladója más jellemzőt (pl. gázüzemű) adott meg jellemzőként.
A fontosabb jellemzőket - pl. márka - a hirdetés feladásakor kötelező kitölteni, ezért itt minden új hirdetés kategorizálva van.


Hogyan tudok hirdetést kiemelni?

Hirdetés feladásakor, vagy a saját hirdetési oldalon van lehetőség a hirdetést kiemelni, emeltdíjas sms-el, vagy kredittel.


Hogyan lehet kreditet szerezni?

Jutalmazzuk Látogatóink hűségét. Minden nap egyszer belépés után 10kreditet írunk jóvá számláján. Kreditet vásárolni is lehet, erről bővebben itt >>


Mire tudom elkölteni a krediteket?

Hirdetés kiemelésre vagy automatikus frissítésre. A választott kiemeléstől függően 375 vagy 750 kreditbe kerül egy hirdetés kiemelés (2 hétre). Az automatikus hirdetés frissítés 235 kredittől (30 napra).


Mi az az "Automatikus Frissítés"? Ilyet más portálon még nem láttam.

A rendszer egyszeri előfizetés esetén 30 napon keresztül, 10 naponta frissíti hirdetéseit.
A frissítések alkalmával hirdetései a lista elejére kerülnek, mint az újonnan feladott hirdetések - így hirdetéseit többen láthatják. A szolgáltatás 250 Ft+Áfa/hó összegtől vehető igénybe. További információk: bejelentkezés után a saját menün belül.

 

Hol tudok kapcsolatba lépni Önökkel?

A kapcsolat oldalon keresztül veheti fel velünk a kapcsolatot. Kérjük, ha hibát, vagy rendellenességet észlel, jelezze nekünk, ezzel sokat segít munkánkban. Köszönjük!

Kik vagytok?

A weboldalt a Globaling Kft. üzemelteti.

 

Használtautó Eladó

A Használtautó Eladó oldalán a hirdetés feladás ingyenes.
Tulajdonostól vagy használtautó kereskedéstől keres?
A Használtautó Eladó oldalán eszerint is megszűrheti a hirdetéseket.
Online gyors jármű kereső.

Cross motorra{250cm3-ig}cserélnék alufelnit,17coll VW-Audi-ra 5db Iá:350000ft