Betöltés...

Hirdetési csomag árak - Akciók

AKCIÓK!

A megújult hasznaltautoelado.hu portálján most 2 hónapig ingyen hirdethet (korlátlan csomag). A 2 hónapos időszak után sincs szerződéskötési kötelezettség.

A 2 hónapos ingyenes időszak igényléséhez kérjük 1) ha még nem tette volna meg, regisztráljon egy fiókot ingyen 2) jelezze felénk jelentkezési szándékát (a regisztrációkor megadott e-mail címének feltüntetésével) Tel.: 06-20-940-6000 vagy emailben: info(kukac)globaling(pont)hu

Az akció visszavonásig érvényes, minden új és már meglévő előfizetőink igénybe vehetik, egyszeri alkalommal!

 

Hirdetési csomagok

Feladható hirdetések száma

Havidíj

1 db.

Ingyenes

10 db.

2.000 Ft + áfa

25 db.

4.500 Ft + áfa

50 db.

8.000 Ft + áfa

Korlátlan

15.000 Ft + áfa

* Korlátlan hirdetési csomag választása esetén, egy telephelyen belül ténylegesen megtalálható valamennyi jármű, és járműalkatrész hirdethető (több telep nem vonható össze).

Kedvezmények hirdetési csomagokra

Díjfizetési kedvezmények: 6 hónapos díjfizetés esetén 5 hónap fizetendő 1 hónap ingyen, 12 hónapos díjfizetés esetén 10 hónap fizetendő 2 hónap ingyenes.

Megrendelés (hirdetési csomagra)

A megrendelőlap itt tölthető le >>


Kiegészítő szolgáltatások

XML: egyedi megállapodás alapján, lehetőség van adatbázisában (honlapján) szereplő hirdetéseket automatikusan áttölteni a hasznaltautoelado.hu oldalára.

Az XML szolgáltatás igénybevételével Önnek a későbbiekben is elég csak a saját honlapján a hirdetéseket kezelnie (módosítás, törlés, új hirdetés feladás), a hasznaltautoelado.hu oldalán a változások automatikusan megtörténnek.

 

Elérhetőség:

Globaling Kft.

06-20-940-6000

info(kukac)globaling(pont)hu

 

Használtautó Eladó

A Használtautó Eladó oldalán a hirdetés feladás ingyenes.
Tulajdonostól vagy használtautó kereskedéstől keres?
A Használtautó Eladó oldalán eszerint is megszűrheti a hirdetéseket.
Online gyors jármű kereső.

VÁLTO ADALÉK KÉZI VÁLTÓSHOZ 20g Termék tulajdonságok Manuális váltókhoz kifejlesztett olajban oldódó adalék, javítja a váltóolaj viszkozitását, megvédi a sebváltót, könnyíti a sebességváltást csökkenti a kopást és a zajt a váltóban és a differenciálműben.